Kleur- en stijladvies

Wanneer jij elke dag inspiratieloos voor je kast staat en je niet weet wat je aan moet trekken is een kleur-en stijladvies echt iets voor jou. Ik doe niet aan make-overs, maar wil graag dat jouw buitenkant matcht met je persoonlijkheid. Ik ga je daarom eerst goed leren kennen door middel van een intakegesprekje. Je hoeft de deur niet uit voor een kleur-en stijladvies, want ik kom gewoon naar jou toe! 

Ik geef je inzicht in jouw eigen stijl, leer je alles over combineren, hoe jij je figuur het beste laat uitkomen (hier heb ik geweldige tips voor) en ik leer je hoe je miskopen kunt voorkomen.

Het is fijn om je kleding eens onder de loep te nemen wanneer je gaat solliciteren, net moeder bent geworden,  veel kilo’ s bent afgevallen, bij het ouder (grijs)worden, of wanneer er een nieuwe fase in je leven is aangebroken. 

 

Op zoek naar de beste versie van jezelf

Kleuren doen ontzettend veel voor je uitstraling. De kleuren die je draagt moeten passen bij wie jij bent. Ben je bijvoorbeeld een introvert persoon, dan zul je waarschijnlijk eerder kiezen voor pasteltinten, dan voor knalkleuren. Tijdens het kleuradvies kijken we dus naar jouw persoonlijkheid, maar ook naar de kleur van je ogen, je huid en je haren. Hebben deze een koele of een warme ondertoon en heb je veel of juist weinig contrast in je gezicht? 

Samen met jou ga ik op zoek naar de beste versie van jezelf. 

Het kleur- en stijladvies advies duurt ongeveer 2 uur.